tirsdag 20. mars 2007

Trygve Mohammed


Dette er Trygve Mohammed Sawatzky fra Toten. Ein jødisk muslim som driv sitt eige lastebilfimra og hører på Rune Rudberg og stemmer FrP. Han er skilt for andre gang, og har no flytta sammen med Fatima, som kjem frå Sri Lanka, og Elverum. Trygve Mohammed har skifta navn, og vurderer og å skifte parti ved neste folkeavstemming.

Trygve Mohammed fekk NG i alle fag på ungdomsskulen, untatt sløyd. Der fekk han G.

Trygve kan styrte ein halvliter øl på 15 sekunder og han har dansa fugledansen på bordet på bygdefest i jula'73. Trygve Mohammed er ein globetrottar. Faren hans er polsk, så han har vore heile to gongar i dette landet. Han har og reist mange turar over grensa til Sverige.

Trygve kjenner broren til Viggo Sandvik i Vazelina Bilopphøggers. Trygve Mohammed har 3 ungar frå tidlegare ekteskap: Ken Ronny på 14, Veronica Mai på 12 og Tommy Andre på 5 frå ekteskap nummer to. Fatima og Trygve Mohammed venter og barn.

Trygve kjører Volvo med Wunderbaum og sota vinduer.

(Utdrag fra Råkslegna i Odddobok)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg digger Trygve Mohammed!

Anonym sa...

Trygve Mohammed, we love you!

Anonym sa...

Som Trygve Mohammeds første kone, vil jeg bare si til hans fans: Han liker ikke kjeks!

Anonym sa...

hihi... Trygve Mohammed hadde eg glømt. Fiiin mann. Dessverre sit han i fengsel no. Han glømte å betale skatt i sju år. Alle kan vel gløyme? Skulle forresten helse til alle frå han.

Anonym sa...

Wordan våger dere å disse mohammed? åsså med en slik karikatir å greier. Fy flate, det er skjempelite RESPEKT, asså.

Anonym sa...

Jeg synes dette oser av respekt! Hvor mange er det som drikker en halvliter på 15 sekunder, eller tør å danse fugledansen i offentlighet? Lattis Ali - ikke vær så overfølsom da!

Anonym sa...

Do sier do har respekt ja, men hva viser do med tegninga, ikke sant? Viser karikaktitakruten særlig ressspekt? SKjønner do tegninga? Det gjør egentlig ikke jei, ikke sant..

Anonym sa...

Det er forskjell på Trygve MOhammed og MUhammed selv, vettu Ali. De har forskjellig navn, blant annet. Men: Jeg er litt dårlig i Paint. Innrømmer at Trygve M gjorde seg bedre i orginalutgaven!

Anonym sa...

okkay. Den skjøper jeg. Do vet, er ikke så innmari flink på bokkstaver, ikke sant. Peace.

Anonym sa...

Yo Ali! Du er kul når det kommer til stykket. Peace and love!

Anonym sa...

Er det noen som vet hvor gammel Trygve er? Jeg tipper ca 52 år. Han virker som en voksen mann som venter barn...

Anonym sa...

Han er 65. Arve Tellefsen var jo også gammel da han fikk barn. Så gamle fedre kjimser vi ikke av. Ikke gamle mødre heller.

Fatima har en litt ubestemmelig alder, og man spør jo aldri kvinner om alderen. Men som en skikkelig feministisk muslimsk jøde, har hun mottoet:

Alle får, alle får
Sara fikk da hun var 90 år.

... så hvem vet. Kanskje hun aldri kommer i overgangsalderen?