fredag 23. mars 2007

S. Mokekills

På lesesaldøra vår henger det en underskriftskampanje. Det er en søknad til instituttet om lov til å røyke på lesesalen. En riktig medieviter/journalist skal dampe helst 50 om dagen. Et slikt konsum er krevende, og det kan være ok å få lov til å slippe å gå ut hver gang man skal fyre opp.

Siden underskriftskampanjen ennå ikke er avsluttet, er det foreløpig snus det går i. Mannen med grå hettegenser, som sitter rett overfor meg, bruker 5 minutter på å lage seg en herlig pris. Vedder 100 kroner på at han lager et kunstverk før han putter det inn og får nebb.

Det har kommet flere underskifter allerede – på underskriftskampanjen. Den har to kolonner. Dagfinn Høybråten, K. Reftfor Eningen, Nikotin Nell og Snus M. Rick har skrevet under i den ene kolonnen. De vil beholde det mastermedierne kaller nyfascistiske lover. Caroline Skei er også en av disse. Hun ble vel nervøs for at det skulle bli disig i salen.

I den andre kolonnen befinner Kåre Valebrokk seg. Han har vært her og skrevet under i sympati med sine medkonsumenter. Prins Mill, Pall Mall og Petter Røs er også noen av dem som vil oppheve fascismen.

Foreløpig ser det ut til å være dødt løp. Jeg venter i spenning på om min fremtid befinner seg i tåkelandet.

Lena

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lucky Strike separates the men from the boys....but not from the girls;)

Anonym sa...

Galskapens dronning skal også skrive under når hun passerer neste gang..

Anonym sa...

Det er gledelig! Jeg tipper du røyker i smug utenfor Børsas grenser. Jeg kommer snart på besøk til deg, min kjære! Da skal jeg lære poden din å lage røykeringer!

Anonym sa...

Hehe! Velkommen til gards! Jeg damper som en dampmaskin på kontoret. Tastaturet er helt svart, og likeså tennene mine. Innbarka journalist av beste sort!

Anonym sa...

Herlig! Du er en sammensatt kvinne! Det er sikkert og sant! Men forsøk å hold deg for god for å pådra deg kols, da. Sånn hosting er lite sjarmerende. Den kan skremme intervjuobjektene over sjøen til Rissa.

Norunn sa...

Er det berre vener de har felles som får lov å bli linka til på denne sida? *prøve å skjule hintinga* For då går min link berre til Solbjørg.

Anonym sa...

Solbjørgs venn er alles venn. Globberne liker Norunn!

Vi skal linke deg til siden vår!

Norunn sa...

Hurrahurra! For de har jo supermange lesarar, og då kan det jo hende nokre av dei plutseleg får lyst til å lese hos meg også, og så har eg plutseleg fleire lesarar. God helg!