mandag 28. mai 2007

Tatt av tryneboka


Svake menneske,
jeg sier, du svake menneske,
hvorfor er du så svak?
Hvorfor er du så svak?
Du dummer deg ut sånn som du gjør....
Det måtte jo berre skje. -Sånt som skjer når du bur i ei bygd der ingenting skjer. Når nysgjerrigheten og keisamheten slår knock out på sunne interesser og prinsippar.
Eg er altså blitt med på Facebook. Beklager Lena. Eg greidde ikkje la vere.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg var i bryllup til Dagrunn og Kaare i helga. Der var det en del menn i 40-års alderen som var svært bekymret for facebook, og sidens potensiale.

Du kan velge om ditt facebooktap er en hånlig latter mot disse reddharene, eller om du bør begynne å bite negler sammen med dem.

Kanskje du snart blir nedringt av Grandprixcd-selgere som har funnet ut at du er en potensiell stor kunde.

Jeg står med deg i alt du gjør, venn. Til og med i dette.

Anonym sa...

Velkommen kjære Sol! Det er ingenting å være flau over at du har joined denne fantastiske boka. Det er jo der alt skjer! En får venner som en knapt husker og venner som en ikke kjenner. Helt utrolig givende!

Anonym sa...

Prøvde å synge hele teksten din, men hørtes til slutt ut som en i-siste-liten-konfsang:-D
Jeg kan forresten skrive under på at man får venner man knapt kjenner på facebook. Du er ihvertfall godt i gang med å sanke ser jeg:-)

Anonym sa...

Hehe. Du skal ha for forsøket!Prøvde på det samme no. Faktisk ikkje så ulikt konfe-sangane til dei fleste i familien til tanta mi... Har begynt på den spanande reisa inn i fortida no, ja. Det eg trudde var tilbakelagt kapittel vert bretta ut, og han eg kasta viskelær på laaaangt tilbake i fortida er no min nye "friend". Facebook er ein snodig verden

Stavtjørn Alpin sa...

Jeg føler med deg, Solbjørg. Har også måttet stå imot presset, og bli medlem.

Leste for øvrig at konspirasjonsteoretikere hevder at det er CIA som står bak hele Facebook, for å samle mest mulig opplysninger om folk og deres adferd. Interessant. Best å skrive minst mulig om terror og en vis O.B.Laden, og ihvertfall ikke adde OBL som en "friend" hvis han prøver seg!

Z

Anonym sa...

Ånei!! Og eg som add'a han i går!! Han masa så voldsomt, og trua med det eine og det andre... Jaja.
Så me er fleire i den "nei eg nekter-nekter-nekter-okei då!-båten, ja? Flotte greier! Billig moro!