mandag 21. mai 2007

Grand prix fan

Det skjedde da jeg skulle ta toget. Det var ikke mange i den vogna hvor jeg satt. Bare tre faktisk, med meg. Jeg hadde satt meg ned i den ene enden, de to andre satt i den andre enden på hver sin side. Toget begynte å kjøre. Samtidig hørte jeg en merkelig sang jeg, utrolig nok, dro kjenselen på. Jeg husket ikke hvor jeg hadde hørt den før og begynte å gruble litt på det. Til slutt slo det meg; det var en grand prix sang, fra en av disse østeuropeiske landa! (ja, jeg innrømmer det. jeg så på grand prix) Jaja, tenkte jeg, det kunne jo hende han var fra det landet sangen kom fra. Men da den sangen var over, kom nok en grand prix sang fra hans øretelefoner!

"Neste stasjon, Hauketo. Plattform på høyre side." Jeg skulle av...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm...og så spurte du ikke etter telefonnr hans? Åja det stemmer, han arbeider sikkert på andre sida av gjerdet. Eller kan det hende han ikke gjør det?

Anonym sa...

Det gleder mitt hjarte, Merete! Du huskar musikken! Eg trur du kan vere overlykkelig over at du ikkje var i Helsinki med oss. Når til og med eg blei lei av songane, er eg redd for kva du hadde gjort, som ikkje er særleg glad i musikken i utgangspunktet. Du hadde sikkert stappa heile i-pod'en i gapet på han då...

Anonym sa...

er vel ikke kjent for å være så altfor fysisk, men en vet jo aldri. Tror jeg hadde blitt temmelig sprø hvertfall