mandag 25. juni 2007

19, 18, 17, 16.....


No har det endeleg roa seg her på bruket etter tre vanvittg intensive veker. Rydding, vasking, romsjekking, kjefting, klemming og farvelling i 10-15 timar kvar dag tok på, og resulterte i eit lite magesår som varte i ca 1 1/2 time. Jau då.

No er det iallefall endeleg tid til å tenke framover mot el grande tur! Det er akkurat no 19 dagar igjen til me sit på flyet. Eg har begynt å finlese Barcelona-boka mi, og er klar for Gaudis mesterverk. Arkitektur interesserer meg midt i drøvelen, men Gaudien er noko for seg! Eg avsutter med eit dikt(etter Merete sitt meisterverk i forrige innlegg, tør eg ikkje prøve meg på noko liknande, så eg legg meg på bursdagsdikt-til-born-i-lokalavisa-Strilen-varianten):

Hør hvor det smeller i kjeller!

For nå gjelder det tur til SpAndRike!

Vi bilen fyller med sekker, sang og liv!

Ja dette skal bli liv!

Og reiser og er glad!

For nå er det like før!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja huhei hvordan skal dette gå? Følg med, følg med!
Når kommer du forresten til Oslo? Vi andre møtes på torsdag for å planlegge litt mer. Var visst ikke så enkelt å finne overnattingsplass på franske-kysten fant Lena ut.

Anonym sa...

For nå å være den nye poesidronningen, må jeg si at diktforsøket ditt ikke var så aller verst. Stå på kjære sol!
Også gleder vi oss alle til turen! :o)

Anonym sa...

Sur mer har fine leiligheter å by på, men de har blitt booket for flere måneder siden. Æsje. Kanskje vi bare får bruke vår (min) blonde sjarme for å smiske oss til en herlig kåk?

Anonym sa...

Eg har kjøpt meg reisehåndbok som tar for seg sør-Frankrike og Andorra. Og lesningen er tidvis deprimerande... Dei tar for seg ca alle byar og landsbyar langs middelhavskysten, og for kvar plass står det: "Her er det overfylt med turister", "Byen sliter med å ta imot alle turistene", "Ødelagt av turisme", "Parker utenfor byen og ta bussen inn", "Bestill minst et halvt år i forveien", og til og med "Reis forbi! Byen har ikke plass til flere!"(dette var det einaste setningane som beskreiv byen Ezo. Moro!)...osv, osv.
Dette presser meg til å kome med følgande radikale forslag(som kan drøftast vidare i SpAndRikes kollokviegruppe i Oslo): Kva med å feriere på atlanterhavskyst-sida av Frankrike?
Baskerland eller lenger nord. Kortare reise, ca same tilbud, litt svalare temperatur, meir gjestfrihet og færre turistar. Bortsett frå at det ikkje heiter "Rivieraen" trur eg dette er eit like godt alternativ.
Kjør debatt!

vIrrVAR sa...

Det smeller og dundrer i Muselunden.
For nå er det SpAndRike det gjelder.
Vi har funnet mange fine steder i sør.
Hurra, hurra for at eierne må svare ja.