fredag 13. juni 2008

Til fjells, til fjells! -Årets ferieglobb!


No kan eg endeleg tenke forbi romsjekk og internatrydding, og begynne å sjå fram til årets store høgdepunkt. -Bokstaveleg tala! Jotunheimen kaller på oss i sommar, og det må me gjere noko med. Mine personlege ønsker for turen er Galdhøpiggen og Besseggen, men eg er open for fleire/andre forslag. Det som må gjerast no i juni er å melde oss inn i DNT(då vert me prioritert om hyttene begynner å bli fulle, og det er mykje billegare å bu der då), og reservere plass på hyttene. Resten kan me ta etterkvart. Så må me sette nøyaktig dato, legge reiserute, skaffe turutstyr osv etterkvart. La turdebatten starte!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Well for me its better to be more realistic.

Anonym sa...

Ok Sol, jeg skal herved bli et DNTmedlem.
Galdhøpiggen er jeg veldig med på. Besseggen har jeg ingen tanker om, men det er sikkert flott det også. Vi drar 27. juli, og tilbake 2. august? Sol, du snakker med Roar om rute og sånn?

Anonym sa...

PC-solen kan bare holde seg realistisk. Vi drømmer om de store høyder.
Jeg er med. Hvorfor ikke 26. juli til 1. august? Jeg kan reise herfra 25. juli.
Måtte solen skinne ned på oss. Ivar er med?

Anonym sa...

26. til 1. går fint for meg.

Anonym sa...

Jeg tror jommen det går for Ivar også! Det er strålende. Turistforeningen, here I come. Men Solbjørg - det er vel et sykt populært område. Bør vi ha med telt i tilfellet hyttene tyter over av folk?

Anonym sa...

26.-1. er eg med på ja. eller iallefall til 31... Eg skal i bryllyp på andre sida av jordkloden 2. august. Altså i Flekkefjord. Det er sjukt populært område ja. Derfor må me melde oss inn i DNT, og reservere plass på hytte, så me kjem fram i køen. Sei frå når de er innmeldt, så kan eg sjekke hytter.

Anonym sa...

Innmeldt! :o)

Anonym sa...

Forslag: Dag 1: Komme seg til Juvasshytta(ved Galdhøpiggen)
Dag 2: Galdhøpiggen! Køyre til mot Gjendesheim. Overnatte på campingplass på vegen? Eller teltre i skauen?
Dag 3: Komme seg til Gjendesheim. Liten tur?
Dag 4: "Bestige" Besseggen. Tilbake på gjendeshytta.
Dag 5: Fuglane veit! Forslag? Slappe av?
Dette er mitt forslag. Putta inn ein ekstra dag mellom Galdhøpiggen og Besseggen, sånn i tilfelle formane ikkje er på topp... Kva seier folket?

Anonym sa...

Åh, det hørtes ut som et glimrende forslag. Jeg er med! Hvem bestiller hytter?

Anonym sa...

Du er toppen Sol! alle tiders forslag. Jeg går for den!

Anonym sa...

Når ble Sørlandet på andre siden av jordkloden?

Anonym sa...

Det er visst lenge siden jeg har vært her inne, men jeg kan godt tenke meg å være med på turen ja. MEN, jeg skal i bryllup 1.august på Gjøvik, så jeg bør være tilbake i Oslo 31.juli... Går det an?