onsdag 18. juni 2008

JEG ER SJUK!!


Jeg vet at akkurat for tida er alle opptatt med å bestige fjell, men jeg vil bare ta et slag for de sjuke. Tenk, de har ingenting å gjøre og livet blir ganske så kjedelig! Og bare sånn til en liten opplysning, så er jeg blant de sjuke for øyblikket. Jeg ligger her og synes synd på meg selv (ganske patetisk egentlig) mens alle andre har det moro og gjør gøye ting. Jeg prøver å finne på ting som gjør at timene går litt fortere (forslag mottas med takk!) mens andre sier at tida går altfor fort. Jeg orker så vidt å gå opp og ned trappa mens andre løper maraton. Men, jeg lever mens andre dør...

6 kommentarer:

Ingrid sa...

God bedring!
Har du og Lena kjøpt dere leiligheter hver for dere, eller skal dere leie?

Anonym sa...

Bli frisk Merete! Mere te! ho ho! Iallefall er Ricola-te veldig godt når du er dårleg! Du må jo bli frisk til årets jonsokafta!(st.hans for dei dialekt ukyndige)
Eg skal heim til bryggedans og bål tre dager til endes i helga. Me leker ikkje jonsok! Skal og kjøpe fjellsko, som eg må prøve å gå inn til den store turen vår. Tjo!
Og Ingrid: Merete skal flytte til Balestrand og jobbe ilag med meg. Hurra for det!

Anonym sa...

hei ingrid!:o)og takk!
lena skal leie på bislet sammen med noen andre. Jeg flytter til Balestrand i et hus ved siden av solbjørg, så vi gjør nok ikke noe sammen, og vi bare leier. kjøpe er for de etablerte:o)

Anonym sa...

jepp, da har jeg prøvd te...
dessverre ikke rucolate, men indian chai er jo så eksotisk så det må jo være likebra

Anonym sa...

Er det heilt sikkert at du får bu attmed meg no? Isåfall: Hurra!

Anonym sa...

Eh, ikke helt sikkert. Jeg har hvertfall ikke hørt no mer, så jeg vet ikke.