onsdag 13. februar 2008

Happy valentine!


I morgen er det den store kjærlighetsdagen, for dem som måtte ha glemt det.

Jeg må nok, (dessverre?), si at jeg ikke har hatt de helt store og fantastiske minnene fra denne dagen før. Men i år vet jeg at det kommer til å bli den verste kjærlighetsdagen noensinne.

Det hele starter med at klokka ringer 0630, som for så vidt er helt normalt på en hverdag og dermed godkjent på en dag som denne. Det er det som kommer etterpå som jeg ikke er helt fornøyd med.

Etter en lang og slitsom dag på jobben (er vel egentlig store sjanser for at det vil være litt kjærlighet inni der), må jeg sporenstraks dra inn til byen for å rekke en time hos min kjære terapeut som jeg skal dele alle mine sorger og gleder med. (Der vil det ikke være noe kjærlighet, for jeg betaler henne masse masse penger for at hun skal sitte der og høre på gnålet mitt. Egentlig ganske selvisk)Etterpå er det rett tilbake på jobb for å være med på personalmøte, med et innhold som interesserer meg midt bak. (Og der er det hvertfall ikke noe kjærlighet!) Så når jeg er ferdig der, er jeg sikkert så utslitt både fysisk og psykisk at jeg drar rett hjem og legger meg på sofaen. Det var den kjærligheten...

Håper dere får en bedre dag enn meg!

Je t´adore! :o)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Happy valentine, Merete! Eg mobiliserer all kjærleiken som er å finne i Balestrand ein iskald morgon i februar, og sender den over fjellet til deg. Håper den varmar!:)

Anonym sa...

Solbjørg, du er søt! Merete, det ligger en sjokolade på bordet i stua. Den er riktignok halvspist, men resten er til deg i ren kjærlighet!

(Ah. Dette er vakkert!)

Anonym sa...

Vakkert, vakkert Lena... Valentines day burde ikkje kome til Norge i heile tatt. Klisse-romantiske par blir endå meir klissete, og dei single blir endå meir single på denne dagen.
La oss heller flytte fokuset: Sola skin og det er snart helg! Berre det er nok til å gjere dette til ein bra dag!

Anonym sa...

Faktum er at valentines day i gamle dager var vårdagen. Sola kom mer og mer, og snart var vinteren over. Det sa Kanal 24 til morgenen i dag.

La oss holde fast på livet, våren, latteren og humoren.

Anonym sa...

tusen takk for sjokoladen! Den varmer mitt hjerte! Og tusen takk for kjærlig hilsen fra det iskalde fjellet! jeg tar den med meg i de små timene som er igjen av denne dagen.
Måtte kjærligheten lenge leve!

Anonym sa...

Jeg fikk ihvertfall kjærlighet fra familien min i går. Med mor og far på besøk og middag hos bror med familie.
Den andre kjærleiken merker jeg heller lite til...
God helg!

Anonym sa...

See here