tirsdag 4. desember 2007

Blond julekrybbe

Globbadventskalenderen er en av de beste i år, det skal sies. Grunnen er at den er svært utilregnelig, ustabil og vanskelig å forutsi. Ingen vet når innlegget kommer. Spennende, sitrende spennende!

Jeg har kommet med i alle fall to blonde uttalelser på jobb i dag, og blitt ledd av. Det syntes jeg måtte synliggjøres. Derfor gikk jeg til frisøren. Det er ikke noe i veien for å tydliggjøre egen personlighet. Noen har lilla personlighet, andre blonde.

Ellers har vi fått på plass julekrybben i stua, og på bordet ligger en gyselig duk som jeg fikk av Solbjørg etter julen i fjor. Hun hadde vunnet den på messe, og avskydde den. Jeg fikk vondt av den og dro den inn i varmen. Det er jul i stua! Over høytalerne strømmer herlige Real Group med Rudolf, som er like rød på nesa som duken på stuebordet.

God 4. dag advent!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kremt... Duken er ORANSJ! Og er laga av plast. Men med dei rette grepa kan det bli jul med den og. Bra jobba

Anonym sa...

Nei. Den er rød. VELDIG rød. Kom å se! Det er odde priser på Widerøe i Januar. Vi kan la den ligge lenge, så du får nyte den. Kom da vel!

Anonym sa...

åja! kom og se duken!

Anonym sa...

Det vert London-tur på meg i januar. Er det mogleg å kome og sjå den duken i mars/april? Jula varer som kjent heilt til påske...

Anonym sa...

London eller rød juleduk, Solbjørt. Her gjelder det å prioritere. Virker som du gjør feil valg.