mandag 26. november 2007

Yogatest

Vi har anskaffet oss en ny cd i dette hus. Eller rettere sagt, JEG har skaffet meg en ny cd. Den skal visstnok være bra for dem som har soveproblemer og avslappningsproblemer. I dag var det Lena som trengte å slappe av, så hun måtte jo bare teste ut denne fantastiske cden. Hun tok av plastikken, åpnet cd-spilleren og satte den inn. Og ut av høytalerne kom den herligste og mest behagelige danske stemmen jeg noen gang har hørt. "Legg deg ned på ryggen i en behagelig stilling, og kjenn magen gå opp og ned,...opp...og ned...opp...og ned. Kjenn hvordan pusten går ut gjennom det ene neseboret og inn gjennom det andre..." Lena lå klar i feltsenga med mykt teppe over seg og prøvde å følge instruksjonene så godt hun kunne. Resultatet, hm, hva skal vi si? Jeg tror ikke hun bruker det samme trikset neste gang hun skal slappe av....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Korleis i alle dagar skal ein greie å puste inn gjennom eitt nesebor og ut det andre??!! Hersens danskar! Yoga schmoga! Nei, ta heller ein tur ti Balestrand. Det er den beste medisin mot stress!:)

Anonym sa...

Nei hva skal man med Yoga?!?!

Anonym sa...

Faktum er at jeg ble stressa. Jeg forsøkte å la pusten gå gjennom det ene og ut det andre boret. Men jeg ble bare sur, for det er fysisk umulig - i alle fall for meg.

Dessuten var jeg irritert på at fyren tjente grovt på å lese inn latterlige setning om å kjenne at pusten gikk ut og inn, og han ville dessuten ha meg med ut på en blomstereng der jeg skulle plukke blomster: Han påla meg også å kjenne at det rykket i fingeren hver gang jeg plukket en blomst.

Lattis. Jeg ble sur.

Anonym sa...

Du slette. Jeg ser av innlegget over at jeg virkelig lot meg engasjere av dette, og at engasjementet resulterte i skrivefeil og dårlige setninger.

Kult. Om yoga ikke funker, så skaper det i alle fall irritasjon.