søndag 18. november 2007

Takk for sist!




Vi er igjen inne fra Kjerstis kjøkken. I dag går det i eple og kylling. En herlig kombinasjon. Ved stekepannen står den nyforelskede Inger Lise, som lever i en kjærlighetsrus og steker med glede. Ved vasken står skigærne Kjersti, som har tasset rundt i en hullete nattbukse helt til nå, for ikke å gå glipp av et eneste stavtak.






Jeg henger som alltid ved dataen, og prøver å skape stemning i matlagingen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Globb anbefaler:
4 epler
2 vårløk
fløte
sursøtsaus
3 kyllingfileer

Ris

Anonym sa...

Æsj..sursøtsaus..blæ

Anonym sa...

Lattis. Du tør ikke si hvem du er engang. Det er feigere enn hva sursøtsaus er ekkelt!

Anonym sa...

Nam,nam...

Anonym sa...

Jeg støtter anonym med at sursøtsaus er vemmelig.