mandag 23. april 2007

Schmertz inkludiert

Etter Svein Olav og Streckbenchs konsert på lørdag, er jeg overbevist om at sommerens tur kommer til å bli en utfordring. Jeg foreslår en mildere form for strekkbenk, heller enn gamledagers grusomheter. Noe som gir meg en flott journalistisk overgang til: Hva skal vi strekke oss ut på om nettene i sommer?

Ivar mener at hestekrefter er hans sak, mens vi kvinnene får ta oss av hus og varme i Barcelona.

For å komme mest mulig nær strekkbenkens smerter, foreslår jeg Barcelona Mar(e). Dette er det billigste alternativet, og vi kan overnatte i mikset internat(dorm). Det er sikkert like hyggelig som AC/DCs highway!
Selvtilliten til hostelet er også stor: "Barcelona Mar Hostels is the best option for backpackers and everyone who wants to discover our vibrating city. Barcelona is a never ending dream and we invite you to catch your best dream with us." Dette høres nærmest idyllisk ut.

Siden byen vibrerer, synges alle sanger med vibrato i Barcelona, spesielt "Mykje lys og mykje varme".
Her er andre lure hosteller: BØ!

Ellers falt jeg for Thomas Lorenzo(bildet), som skriver:
"Det er med stolthet vi ønsker dere velkommen til vårt hotell og leilighetskompleks i Barcelona. Vi gleder oss til å dele vår kjærlighet til byen, folket og kulturen med dere."
Se nettsted her. Mannen har leilighet og senger med strekklaken.

Mer luksuriøse, dog billige, saker finnes her!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobba Skattum!! Det er jammen mykje kjærleik på overnattingsstadane i Barcelona! Elle har du funne desse plassane på ei tvilsam nettside? Eg kan sova kor som helst, så lenge det er grei pris og me slepp å dele sovesal med det australske juniorlandslaget i svømming.

Anonym sa...

hehe. Den er grei. Jeg skal dobbeltsjekke med stedet om juniorlandslaget er booka inn. Typisk dem å dra akkurat dit vi skal. Men hva er grei pris??

Anonym sa...

Iallefall under 400 nok, hadde vore fint med billegare enn 300 og, om det er mulig. Det er jo ein verdensby dette her, så ein veit aldri kor gale prisane kan bli. Tar du saka, eller skal eg hjelpe til og sjekke ut litt?

Anonym sa...

Eg kan ta han. De jeg har funnet til nå er under 300. Men vil vi ha leilighetene til mannen som vil dele sin Barcelonakjærlighet med oss? De er jo latterlig billige. 80 kr natta - per pers. Men så må vi ha en ekstraseng, den koster 18 Euro.

Kanskje mannen smiler og ser blid ut, men egentlig tilbyr han oss lugubre saker???

Anonym sa...

Jeg er blond. Det er stadfestet. De koster 80 Euro per natt - ikke kroner...

Globb sa...

Dette er det billigste og beste hotellet jeg har funnet til nå:

http://www.hotell.com/pageDetails.do?&destinationId=63A6D29D-1660-4AD6-8FAF-2BB20B9F114D&hotelId=195073&arrivalDate=15/07/2007&departureDate=18/07/2007&numberOfRooms=2&adultsPerRoom=3,2&childrenPerRoom=0,0

Anonym sa...

Det er godt å se at dere jobber med saken. Jeg har derimot ikke gjort noe med hestekrefter, men det skal gjøres fluksens. Ptro..